VIP Events logo

Organizacija dogodkov

Organizacija dogodkovPoletni plesni kamp 2015 - E-prijavnica

Med 26. in 29. avgustom bo v Ankaranu, natančneje v mladinskem zdravilišču Debeli Rtič potekal že 6. POLETNI PLESNI KAMP. Konec poletja je pravi čas, da zopet aktiviramo mišice in se kondicijsko pripravimo na bližajočo se plesno sezono. Tudi letos se nam bodo pridružili priznani slovenski trenerji, ki bodo z nami delili svoje dolgoletne izkušnje - ne le plesne korake ampak tudi svoj način razmišljanja ter spomine iz svetovnih popotovanj in tekmovanj.

Od jutra do večera bomo prijetno zaposleni z najrazličnejšimi aktivnostmi. Jutranjo telovadbo bomo ob čudovitem sončnem vzhodu izvedli v bližini morja kjer se bomo dobro razmigali ter osvežili naša pljuča, obkroženi z iglastim gozdom. Otroci bodo glede na starost in plesno zvrst razdeljeni v skupine. Vsaka skupina bo večkrat dnevno ustvarjala z vsakim od trenerjev. Tako bo vsak posameznik poskusil zaplesati tudi v tujem plesnem slogu in mogoče tam našel tudi delček sebe. Na voljo nam bodo vrhunski rekviziti, kot so trampolin ter naprava imenovana "airtrack". V naših programih so vedno vključene osnove gimnastike, saj je le-ta osnove vsakega športa. Nenehno dajemo pozornost telesni motoriki, ker s tem izboljšujemo tudi gibanje ob glasbi.

V prostem času bomo naša telesa sprostili z miganjem v bazenu. Na tak način bomo iz treninga v trening pripravljeni na nove informacije. Naši jedilniki ne bodo le okusni ampak tudi polni vitaminov in vsak obrok na splošno nam bo dal dovoljno dozo energije za celodnevno miganje.

Družabne igre nas bodo učile sodelovanja, pospravljanje sob urejenosti, igre brez meja ekipnega duha itd. Nenehno bomo v stiku s sočlovekom kar bo naše misli poplnoma odvrnilo od elektornskih naprav. Za spontane spomine bo poskrbela foto in video ekipa. Večeri bodo prav tako veselo obarvani. Plesali bomo v disku, nastopali pred publiko in peli pod zvezdami ob zvokih kitare. Skratka, čas bomo preživljali nasmejano, razigrano in prav nič nam ne bo dolgčas. Naš namen je širiti najpomembnejšo prvino plesa, zabavo, obenem pa pripraviti otroke na preskakovanje življenskih ovir in ovrednotiti njihove ideje. Vsak je dobrodošel ker vsak nekaj velja.

SLIKE

VIDEO

26. – 29. avgusta 2015 s pričetkom ob 15h

V Mladinskem zdravilišču Debeli rtič, Jadranska cesta 73, Ankaran. Paviljon HABITAT = ZVEZDA

Namestitev plesalci: 6 x 15 postelnih sob. Plesalci si lahko sami izberejo s kom želijo biti v sobi. Razdelitev sob opravimo ob zboru vseh plesalcev prvi dan do 16h. 

Kamp je namenjen plesalcem iz vse Slovenije, začetnikom in izkušenim mojstrom starejšim od 8 let. Priporočljivo vsaj polletno plesno predznanje. Ni važno, če nobenega ne poznaš! Z aktivnostmi poskrbimo, da boste iz kampa odšli z novimi, neločljivimi prijatelji! 

 • Se sončili in kopali v morju in v bazenu

 • Plesali HipHop, BreakDance, Shuffle

 • Skakali na profesionalenm trampulinu 4 x 4 m z ograjo in AIRTRACK blazini (10 m x 2 m)

 • Na blazinah vadili akrobatiko

 • Tekmovali v igrah brez meja

 • Se družili, kartali, peli...

 • Igrali odbojko na mivki, badminton, žonglirali

 • Nastopali

 • Se zabavali v discu pod zvezdami

 • Podrli rekord: FLASH MOB v Supernovi Koper !!!

 • Plesalci dobijo najboljše informacije in znanje iz prvih rok naših priznanih gostujočih trenerjeve

 • Ker je to velika priložnost za varno ustvarjanje, druženje in aktivno preživljanje poletnih počitnic

 • Nova prijateljstva

 • Krepitev odnosa do plesa

 • Dodatna motivacija za nadaljnjo delo

V soboto, 29.8.2015 ob 17h lahko starši oziroma skrbniki (lahko skupaj s prijatelji) pridejo iskati svoje otroke in si ogledati zaključno prireditev, ki bo potekala v amfiteatru zdravilišča pri morju.

Do vključno 4.8.2015 = 189 eur

Med 4.8. in 22.8.2015 = 219 eur

Po obrokih:

2 x 95 eur (190 eur): 1. obrok do 4.7., 2. obrok do 4.8.

3 x 64 eur (192 eur): 1. obrok do 4.6., 2. obrok do 4.7., 3. obrok do 4.8.

4 x 48 eur (192 eur): 1. obrok do 4.5., 2. obrok do 4.6., 3. obrok do 4.7., 4. obrok do 4.8.

5 x 39 eur (195 eur): 1. obrok do 4.4., 2. obrok do 4.5., 3. obrok do 4.6., 4. obrok do 4.7., 5. obrok do 4.8.

6 x 33 eur (198 eur): 1. obrok do 4.3., 2. obrok do 4.4., 3. obrok do 4.5., 4. obrok do 4.6., 5. obrok do 4.7., 6. obrok do 4.8.

RIZIKO ODPOVEDI UDELEŽBE: 15 eur

Če se odločite za doplačilo zavarovanja, vam v primeru odpovedi udeležbe znesek v celoti povrnemo (brez stroška zavarovanja 15 €).

Cena 4 dnevnega kampa vključuje: 3 x nočitev in 3 x polni penzion v hotelu (začnemo z večerjo, končamo s kosilom), posteljnino, sobno brisačo, najem športnih objektov, najem dodatnega ozvočenja, DJ-a, strokovne spremljevalce in trenerje, turistično takso, spominske slike, katere vam pošljemo po elektronski pošti, spominsko majico.

Seznam priporočljive opreme si lahko ogledate tukaj.

Prijava na kamp se šteje kot uspešna, ko:
1. Pravilno izpolnete E-prijavnico
2. Poravnate kotizacijo na TRR

Izpolnim E-Prijavnico za prijavo prek spleta.


Predračun si lahko prenesete tukaj.
Na predračunu najdete vse potrebne podatke podjetja za nakazilo. Znesek, ki je naveden na predračunu je samo za primer.

S plačilom na TRR VIPevents, Stegne 11,  1000 Ljubljana:

SI56 6100 0000 7862 682 POTRDIM PRIJAVO!

Prevoz ne bo organiziran.

Sponzorji:

    

SE VIDIMO NA 6. PLESNEM KAMPU!